Monday, December 7, 2009

Mama Check up @ 37 Weeks

Hari ni mama ada check upfor 37 weeks. Mama g sorang2 sbb my hubby x balik mgu ni. Pukul 7.05 pagi dah kuar umah. Sampai kat SJMC, mama dapat no.2. Giler awal la!!! hihihi... Kaunter pun lengang je lagi...



Kes amik muka sendiri. Bosan sbb sorang2...

Org pun x sampai lagi. Ada 3corg je including me...

Kat kaunter Dr. Delaila, harusla mama dapat no 1... best...best...

Lepas dah register & dah amik urine test, g breakfast. Makan kuetiaw & air milo je...

Updates check up

BP ~ 130/70
Urine ~ Protein (NEG), Sugar (NEG)

Berat Baby ~ 3.003 kg

Settled hari ni awal skit. Actually mama ada bad news nak share dgn u all... *tears*.... Next entry la ye sbb mama nak rest sat... Mood tgh down sekrg.... *tears again*....

post signature

14 comments:

Ena said...

Salam..

Naper Mamazana? ala risau pulak..
x per.. take ur time..

Intanaziela said...

salam..zana...semoga semua ok ye..jangan sedih2...dalam keadaan pregnant ni hati tak boleh sedih2...sabar banyak2...

Dania's mummy said...

knp kak? x jd dpt boy yer kak? tukar girl lak? cepat la bg tau kak

Ana said...

Np? cm tau je sbb pe? Cnfm kene 'p1max' ke?

ihatesandcastles said...

Salam..jgn sdih2 nnti baby muka msam mcm yg dok ada kt sni...hehehehe.. chill la. Bior aku teka, husband ko xle blik sni time ko labor nnti ekk???

aja said...

Salam,

Dayah & papa zulaikha... smua salah.. zana cool la.. dayah ok jer p1max...tapi kalau confirm boleh choose tarikh ngan papa dia...kalau doc bg.. biasa yg aja dgr at least at week 38 kan???? Ala zana... jangan sedih2 sian baby....

My Lovely Family said...

kak zana apa yg bad news tu..cam suspend je bunyi nyer...kak zana kuatkan semangat tau...

mamazana said...

wasalam ena... baby still breech la ena. tu yg risau tu...

mamazana said...

wasalam ziela... sumenya ok, cuma position baby je. den kono potong!!!

mamazana said...

boy ke girl dayah ek??? tunggu....... hihihihi...

mamazana said...

ya betul!!!! potong... potong... potong...

mamazana said...

uncle Z, muka dia still masam lagi ke???? aku kena 'P1max' la...

mamazana said...

wasalam....

Ja.. aku nervous giloss ni... dah la hubby aku xde sekrg. x sempat nak choose date. kena 'p1max' this sat ni jgk...

mamazana said...

akak mmg tgh kuatkan semangat la ni yan...