Thursday, December 10, 2009

Online Shopping

Another parcel baru sampai. Mama order nursing bra kat MamaModern ni. Sangat puas hati sbb materialnya so soft dan Kak Faz yg sangat peramah!!! Kalau ada yg tgh survey nursing bra, bole la singgah kat MamaModern ni ye...


post signature

6 comments:

LiAnA said...

selamat berjuang yer.. semoga selamat sumernya.. nursing bra ku pakai bila start peknen hehe.. sebab selesa sgt.. lembut je

Emy Omar said...

Saya pun penah beberapa kali berurusan dengan Kak Faz..puas hati..layanan 1st class.. he..he..

naurah makwa said...

dalam simpanan naura baru ada 3 hela jer..thanks kak..

mamazana said...

alamak liana... takutnya bile dgr wish selamat berjuang ni... hahahaha.....

mamazana said...

emy pun pernah beli dgn kak Faz ye? peramah betul dia kan...

mamazana said...

akak pulak br ada 4 helai... Kak Faz tu kata next year ada byk stok baru sampai... bole la shopping... hihihi...