Friday, December 4, 2009

Vogue Pregnant Mummy Giveaway

This time, mama nak join Giveaway from vogue mummy, ...notti netti...
Mama dah ikut semua syarat2nya....

~ All ThE Best To ME ~

Contest Bermula
18 November ~ 4 Disember 2009 (11.59 pm)

1) Kena jadi follwer penganjur
2) pastu tempekkan banner penganjur yg tengah bawa perut tu kat side bar masing2
3)Buat entry tajuk serupa ngan tajuk penganjur
4)haa...yg paling penting lekatkan hanya satu gambar anda yg sedang mengandung yg paling Vogueeee tau hehehe..penganjur cakap hanya satu gambar je yg patut ditempek...
5). Bagi taulah details about ur gambo tu, nama penuh, berapa bulan ngandung time gambo diambil
6). Make sure gambar tu bukan dalam lingkungan 7 thn sebelum diambil yer
7). Make sure entry link back to penganjur
8). Last sekali sila tinggalkan ur penyertaan kat dalam comment box entry nie

Mamazana Baharum

Actually Giveaway ni utk VOGUE Mummy. Mama pulak xde gbr yg bole dikategorikan VOGUE. Ala2 ayu gitu adalah.... muahahahaha... sila muntah ijo!!!! Saja nak memeriahkan giveaway kawan2 bloggers. X menang pun xpe... hihihi...

Ok, gambar kat atas tu masa raya ke3 & mama pregnant 7 bln anak ke3. Gambar was taken during my SIL wed's. Masa ni mama bole lagi pakai bj mini kurung. Ada gak yg terkejut bila mama bgtau mama dah pregnant 7 bulan sbb perut nampak comel je... Diorg cakap la.... hehehehe...

Sekarang mama dah 37 minggu. Tinggal 21 hari je lagi. Walaupun dah preggy for 3rd times, perasaan nervous still ada. Lebih2 lagi bila dapat tahu my baby in breech position & my husband dok kat Jakarta nun....... Adeii.... Harapan mama semoga Allah permudahkan segalanya. Insyaallah...

Gambar selingan.... Masa 1st Raya Aidilfitri at 7 mths...

post signature

8 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

good luck zana!!

lily azliyana @ mama zara said...

cumei jerk mama Zana ni even tgh preknen..=D..nway, gud luck yer..!!

iedaLUVsham said...

good luck kak zana :)

Nurhayati said...

comelness!

mamazana said...

thanks eliss!!!

mamazana said...

ye ke mama zara??? xde la, biasa2 je. thanks tau!!!

mamazana said...

thanks ieda!!!

mamazana said...

ahaks... pandai je mummy ni tau...