Saturday, February 13, 2010

More Rompers For Baby Haziq

Disebabkan mama ni still under confinement, so mmg kena dok kat umah je ler... Ishhh... x sabor2 nak habis pantag, bole kuar & shopping2... hihihi... Masa mama gi jenjaln kat umah kak As, mama bukan beli Cocoa Collagen je, tp mama g borong Rompers for baby Haziq. X dapat shopping kat luar, thru' online pun jadi la kan.. kan..

Mula2 tu just nak cuci mata je. Ntah mcm mana mama gi rembat sampai 5 helai rompers for baby!!! Adey... Ampun ye papa... Mama 'ter'rambang mata daa... Xpe, berhabis utk anak2 xpe kan syg kan... kan... Harga pun reasonable gak... Lagi pun, mama x pernah beli bj2 for baby boy ni. Teruja babe...

So, inilah hasil cuci mata tu. Habis bersih mata mama ni. Rompers brand Gap & Jumping Beans.






So my parcel order dah sampai semalam. Tp kak As kata dia just pos yg ready stock dulu sbb my pre-order stock delay coz of CNY. No problem... Bknnya nak wat baju raya CNY pun. hehehehe...

Ni la rompers ready stock + tight tu. Sgt puas hati. X sbr nak pakaikan kat Haziq. Pastu kak As ada bg gift skali la... thanks kak... hihihi...


post signature

1 comment:

mama_umar said...

mwahh,bestnye shopping on9 kan?hehehe.jemput2 jugak ke kedai baby on9 kite ;)