Thursday, February 11, 2010

This 2 Gurls

Firstly mama nak ucap trillion thanks kat kengkwn mama yg sudi drop comments. Mama x sempat nak reply those comments & terjah blog uolls. Bila baby Haziq dah tido, kena melayan kerenah kakak dia pulak. Dah lama mama x citer pasal my 2 gurls tu kan. Mama x leh lama ni. Just sempat upload gbr bdk2 berdua ni je.

This 2 gurls ni suka buat mama fenin la... Mama ni nama je berpantang, tp pantang cara moden da... kekekeke... Mula2 tu bole la layan pakai kain batik & stokin bagai... Tp bila dah masuk mgu 3 tu, kain batik kemana, stokin pun ntah kemana.. Diorg ni kalau bergurau, tersgt la kasar. Penat mama dok menjerit. Bila baik, baik sgt.... Bila tang bergado, ishhh.... x tahu nak cakap la...






post signature

4 comments:

Ena said...

Cute sungguh dua badik nie..sekali pandang cam twin pon ader gak..
tu la bile dah ader babay kecil nie.. kene bg tumpuan lebih la kan.. tp yg dah besar pon nak tumpuan juge.. x per.. dulukan anak2 la kan mamazana.. :)

Dilla Ady said...

hihihi..

musti mamazana jadik tarzan kt umah melayan karenah dua anak dara nih kan..

Nurhayati said...

alahaiiiii sian mama yer..
takpe mama, nanti anak2 dara ni la menyenangkan keje mama nantikan.
sorang kemas umah sorang lipat baju hehe

Hubby said...

Betul tu...apa kata dok je umah jadi full time mem besar.........