Wednesday, February 10, 2010

Haziq Carter's Bodysuit

Another parcel sampai lagi.... hihihihihii..(mengilai mcm version pontianak)

Uish... Mamazana ni tgh gian dok menghabiskan duit with shopping online ke??? Mengucap mama wei... Mana taknya, dalam seminggu tu adalah 2,3 parcel yg sampai. Kekdg brg2 yg mama order & kekdg tu brg2 camera yg my hubby order sampai. Owhhh.. my hubby pun dah pandai sopink online gak la... hihihihi.

Org pos laju tu pun dah naik boring agaknya. Asik2 makcik pakai kain batik + stokin ni je kuar menyain received form tu.... kekekeke.... Ada mama kesah??? kuikuikuikui....

Ni la mendanya... Kali ni beli bodysuit for Haziq. Wat baju basahan dia. Saja mama beli size 9 mths. Mama sopink kat sini...

Tadaa... 5 helai bodysuit... Pasni mama nak survey bj utk kakak2 dia pulak.

post signature

3 comments:

Dilla Ady said...

cantiknye body suit nih..kalu pakai ngan legging pun musti comel..

siannye haziq kena rashes..cube mama bwk die gi child specialist..kalu acha tak baik2 sakitnye, dilla bwk ke specialist jek..mmg la mahal sket tp berbaloi..

dr tau ape yg sesuai tuk baby kite..sbb die expert on that thing..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hebat skang ni kang.dlm pantang pun boleh shopink lagi tu!!
mesti melepaskan beli baju boboy jer kan selalu baju gegirl jer :)

me tak sbr gak nak dpt baby boy tapi another 2-3 years kot.hopefully boy!

lily azliyana @ mama zara said...

bestnye haziq dapat baju baru!!! 5 pasang sekali plak tuh..=D

tulaa..ibu2 berpntang skang mmg serba serbi canggih..byk 'aktiviti' boleh buat ngan adanye internet..klu orng dulu2 mesti 24jam ngadap baby jek..ekekeke