Friday, April 23, 2010

Haziq in New Look

Last 3 weeks, rambut Haziq selamat dicukur oleh papa & mama. Habis kepala dia kami kejekan.... kekekekeke... Mula2 tu Haziq memberikan kerjasama yg amat baik. But then, dia dah start cranky. Mana taknya, papa dia cukur nak dekat 1 jam!! Mau baby tu x meragam. Papa kata dia actually x berani nak cukur rambut baby. Sbbnya Papa pun cukur kepala sendiri pun asyik luka je. That why la die be careful sgt....

Lepas dah cukur, mama mandikan baby n bagi susu then dia tido direct 4 jam!!! Alahai... Punya la letih kena cukur... Kesian...

SEBELUM



SELEPAS

Haziq Botak...

Muka terkejut

Nape kepala saya sejuk je ni...????

Kepala saya dah botak? Owh, tidak!!! Dah x encem saya...


Haziq still encem walaupun dah botak.
Arissa cakap mama, kepala Haziq dah mcm papa la.... hehehehe....
Batrisyia pulak cakap, haziq encem mcm papa.... kuikuikui....


post signature

6 comments:

sweetfiza said...

sudah botak...tp tetap comel... :)

lily azliyana @ mama zara said...

Haziq ni ikut muka mama Zana lah kan..=D

nway, ttp cumei walaupon botak..dun wori lil Haziq..hehe

mama_umar said...

lamer x masuk sini tgk2 si hero dah botak,hihi,xperla haziq,sejuk nyamann je rasenye kan?maryam yg cukur dari 2 bulan aritu pon blm tumbuh byk lg nih,huhu

mamazana said...

ye ke auntie fiza??? haziq tetap comel ek??? walaupun dah botak? hehehe...

mamazana said...

auntie lily, nanti singgah la umah mama saya ye. bole jumpa haziq.

mamazana said...

hi mama umar. thanks singgah tau. mmg mama lama x update. ada sikit sibuk la...

rambut maryam x tumbuh lg? tp thah gurl still shomel!!!