Tuesday, April 27, 2010

REUNION SMS16

Actually, citer reunion sekolah mama ni dah basi pun, tp mama nak publish jgk sbb nak wat kenang2an kat blog ni.


Ni la pn organizernya. Masa ni mama baru sampai. Dtg single je. Malas nak bwk bdk2. Kalau bwk diorg, mama x sempat nak berchit chat ngan kwn X-schoolmate.

Cikgu Sahariah, Cikgu Sejarah kiteorg yg still maintain!!!
Body still mcm anak dara la cikgu... apakah rahsia???

Gambo dgn Pn Kamsiah yg shomel!


Dgn classmate Pn zaidah since primary school....

Lyssa yg bambambambam....

From left~ Sharidah yg tu tgh preggy 4 mth,
Rin maintain cun walaupun dah ada 2 anak teruna,
Melati br deliver 1st baby
while mama yg dah tembun.... huhuhu ada anak 3.


Seronok rasanya bila sekali sekala dpt jumpa gini. Itupun ramai gak yg x dpt join. Kelakar betul bila dah berjumpa kawan2 lama ni. Masa sekolah dulu sumenya kerimping... Sekarang masing2 perut dah maju kedepan akak boroi xpecially lelaki... ish..ish..ish...







Apa2 pun mmg best!!!
Thumbs up to pn organizer...
Next year kita buat lagi.
That time kita akan war2 kan kat member2 x dpt join ek...

post signature

2 comments:

MRS. K said...

best jugak skali skala buat gath camni

Siti said...

seronoknya ada reunion..siti lum pernah attend mana2 reunion lg...sonok jumpa kwn lama kan.