Tuesday, May 18, 2010

Dibo... Dibodibodi....

Hello... Hello...
My name DIBO...
Here is something...
You should know...


La ni dah ada seorg lagi peminat channel 613-PHDC. Sapa lg kalau bukan si Haziq. Kalau dengar lagu DIBO si dragon warna purple tu kat tv, x kelip2 mata dia memandang tau.

So, last week kak long dia suh belikan satu DIBO utk adik kesayangan dia ni. Cari punya cari, ada yg hak ni je. Warna green pulak tu... Ada lebih kurang rupa si DIBO tu.








post signature

4 comments:

adlin linda said...

alahai...tomeinyer....so sweet...

Nurhayati said...

cayangnye haziq kat dibo tu.. suka dia..

mamazana said...

hehehehehe....

mamazana said...

mmg syg mummy. syg sampai masuk mulut nak makan...