Wednesday, May 19, 2010

X-officemates mama

Before i'm taken unpaid leave, i've been worked at Procurement Department. Then after maternity leave, mama dpt offer untuk bertugas at Puncak Alam but i'm refused to go. Jauh tu... Dah la mama nak anta kak long sekolah, pastu umah kat Shah Alam, husband jauh, bak kata, mama kena uruskan semua anak2 sorang2. Pukul brapa nak kuar umah? Nak balik umah? Mesti la mama refused kan. Ish..ish..ish...

Because of that, mama terpaksa tunggu sesapa yg nak switch my position at Puncak Alam tu. Sementara nak menunggu tu, mama sempat la keje kat hotel acc. dpt. for sebln setengah sbb ada staff cuti bersalin. X kisah la, janji x gi Puncak Alam. Selamat den.... phewwww!!!

Gbr2 ni masa we all wat monthly meeting. My kindly bos yg pakai baju purple tu belanja mnm petang utk meraikan mama yg akan tamat tugas minggu tu. Terharu beb!!!

Walaupun baru kenal dlm sebulan setengah, tp rasa macam dah kenal lama sangat dgn diorg. Sangat2 friendly!!! Sayang korang!!!








Alahai kak imah.... Sedap sgt ke air kotak tu???

Gift ni mama beli kat Jakarta untuk kawan2 yg mengingati mama petang tu...

So, sekarang mama dah bertugas kat UKZ baru.
New friends... new environment... new place... new task... & more challenging.
Gud Luck Mamazana!!!


3 comments:

Anonymous said...

Wah...comel2 sggh gmbr tue..hehe..anyway ktorg pun sayang kak zana..tp btul la..mcm dh lm knl kn..kak zana jgn lupe ktorg ye..nnt bile2 mehla trn hotel..hehe

suzana said...

Wah...comel2 sggh gmbr tue..hehe..anyway ktorg pun sayang kak zana..tp btul la..mcm dh lm knl kn..kak zana jgn lupe ktorg ye..nnt bile2 mehla trn hotel..hehe

mamazana said...

nanti bila kakzana free, kak zana rurun ye suzan... kirim salam kat kengkwn yg lain.. muaxxxx!!!