Wednesday, May 19, 2010

Thanks sayang...

Mama got birthday present the day before my birthday. Actually papa ada tanya mama nak hadiah apa tahun ni? Last year dpt jewels. So this year Mama just nak jam tangan je sbb jam lama si kak long dah pecahkan. So, last saturday we all pun gi la Sunway Pyramid. Mama nak jam yg simple & xmo yg round type. So my hubby pun pilih this watch for me.....
*
*
*
*
*
*
*
*
A new design from TISSOT....
Not bad ya??? hehehehe...

Disebabkan mama dah lama x bagi prezzie utk my hubby ni & kebetulan jam dia pun dah rosak, then mama pun belikan hubby jam tangan brand BALL ni...

Mamazana kan suka warna RED, so my choise mestila ada kaler MERAH gitu...

Anyway, thanks dear. Luv u so much!!!

post signature


10 comments:

MRS. K said...

wah..jam tissot for besday! hepy for u...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnyeeee
hapy besday!

Nurhayati said...

wowee jam baru.. cantikkkkk

happy birthday mamazana!!!

adlin linda said...

sape yang tak suke hadiah...bestnyer...
samalah my hsbd birthday baru ni pun bagi dia jam n wallet.
Happy Birthday Mamazana!

Siti said...

Happy birthday..sonoknya dpt hadiah...tukar2 hadiah lak tu yer. :)

mamazana said...

dah lama mama mintak jam dik... huhuhu...

mamazana said...

toceh rose....

mamazana said...

thanks mummy!!!

mamazana said...

betul tu linda... kalau dia bagi hadiah apa pun x kisah sebnrnya tp la ni mama mmg nak sgt jam... hehehehe...

mamazana said...

mekacih siti... lama dah x bg en hubby hadiah... next hadiah, lagi 10 tahun ek... hahahaha