Friday, June 4, 2010

Shrek Forever After

Insyaallah, petang ni dah janji ngan my gurls , Batrisyia & Arissa nak gi tgk Shrek. Dah lama janji ngan diorg. Org lain dah ramai yg tgk. Even auntie bdk2 berdua tu pun dah tgk Shrek ni. Lagi la diorg jeles...

Memandangkan en hubby ada kat sini, bole la bwk we all gi tgk movie. So, ptg ni lepas amik mama kat opis, terus gi TGV. Haziq pulak mama tinggalkan kat umah tgh uwan jap.

Esok nak gi mana ek??? Nak celebrate our 6th anniversary. Konon2nya mama & en hubby nak kuar berdua2an... Tp my parents ada program pulak. Nampaknya kena la angkut jugak bdk tecik 3 org tu.

Mama ada tanya kat en hubby, esok mau ke mana ya yang???

Dia bilang... Ikut saja... Rencana2nya mau keluar kota....

Jadi, kita tgu aja la rencananya.... hehehehehe

post signature

2 comments:

Dee said...

fraser hill ok gak mama zana..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

sesuai bawak budak2 tgk citer tu...best!!!