Thursday, August 12, 2010

Layan Gambo Jap....

All this pics was taken at Genting Highland last Saturday.
Actually xde plan pun nak panjat Genting Highland tu.
After breakfast, we all plan nak gi TESCO.
Lepas drop by Haziq kat umah uwan, ntah mcm mana bole pulak melencong ke sana.
Pastu gi sana just nak makan McD je....
Pergh.... Punya la jauh makan McD....!!!
Jom layan gambar diorg tgh boring tgu papa pi dok amik keta kat parking...
Gambo ada byk, tp mama upload yg ni dulu ye... Mata dah ngantuk bangat ni....

Masa sampai sana, hujan baru nak turun...
Tersangat la sejuknya....
Mujur baju sejuk this 2 gurls ni ada dlm keta.





Masa ni Arissa tgh uk..uk..uk...
Lama sgt tgu papa la tu... huhuhuhu

Mmmmm.... Patutla papa lama gi amik keta.
Kabus sampai x nampak jalan ngupernya....



Dah nguper mcm kat oversea pulak kan.
Cuma xde snow je...



post signature

8 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x pernah lagi sampai situ :P
mcm dah kurus sket batrisya tu kan?

Dee said...

lama betul x pegi genting..nti ingat nk pegilah..hehehe..

Nurhayati said...

eh kaklong dah potong rambut yer..
nampak matured la..dah anak dara dah kan ;)

ibuaries said...

comelnyer...lain dah rupa kak long bila potong rambut

mamazana said...

dah kurus ke auntie ellis?

cayang auntie!!!! (tisya yg ckp...)

mamazana said...

kiteorg gi genting just nak mkn mc d je kak dee... x senonoh betul kan... huhuhuhu...

mamazana said...

dah potong last 2 mths mummy.... senang skit nak uruskan... hehehe...

mamazana said...

lain ye auntie? dah beso kot...
actually dia frust bila rambut yg panjang ngurai tu kena potong.... dia ckp pasni jgn potong rambut kak long lg tau...