Friday, August 13, 2010

Another New Gear......

Alhamdulillah, another new gear sudah sampai.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Taraaaaaaaaaaa..................
Proton Saga BLM Auto
Actually mama belikan this car for my father. Before ni my father pakai Kancil manual. Kesian kat dia pakai keta kancil mama yg dah berusia 10 tahun itu. Tp keta Kancil tu still ada lg.... Ayah sayang nak let go. Buat peneman ke dusun durian katanya.....

Seronok bila tgh xpression muka ayah bila dapat Raya New Car ni...
Bila lagi nak berjasa pada kedua org tua kita kan....
Sementara diorg ada.....
Nota kaki: my husband pun beli keta yg sama, kaler yg sama utk my MIL jg ;))

post signature

16 comments:

adlin linda said...

wah beshnyer kereta baru..mesti si ayah gembira terima hadiah dari anak tersayang...

Dee said...

alhamdulillah..anak2 masih ingat pengorbanan ibu dan ayah..mesti ayah mamazana suka sgtkan..

ct shah said...

wauuweee!!makin meriah raya kak zana tahun ni ek!alhamdulillah.rezeki.:-)

norihan said...

cantiknya warna dia...mesti ayah zana seronok sangat sebab anak dia dah boleh berjasa kepada ayahnya.....

Ena said...

wahhhhh.. memg sangat seronok la ayah & Mil tu kan..

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

ibu WaWa said...

bestnya beraya tahun ni dengan kereta baru...

mamazana said...

baru sempat nak balas comment... maaf ye kawan2 mama yg jelita ni ye...

mamazana said...

linda, ayah mcm biasa tp dlm hati mesti berbunga2...

mamazana said...

kak dee... zana cuba yg termampu je... hehehe...

mamazana said...

kak dee... zana cuba yg termampu je... hehehe...

mamazana said...

alhamdulillah ct... ada rezeki lebih tahun ni...

mamazana said...

cantik kan warna dia... sib baik ayah ok je... x bgtau kat dia masa beli ni... saja wat surprise..

mamazana said...

senang skit ayah ngan mak kak zana nak gi berdating ena... hahahahaha...

mamazana said...

thanks josh....

mamazana said...

senangla skit wawa sbb keta aotu... tekan minyak je....