Friday, October 1, 2010

Rindu KAMU.....

Salam Darling......

Hari ni dah masuk 1st Oktober rupanya. Baru mama notice that last month mama x buat entry langsung pun!!! Punya la busy sampai x sempat nak menjengah ke blog sendiri...

Actually mama hampir2 nak stop from writing blog. Tapi, eh... mana bole....? Mama sayang blog ni... Mama x akan stop from writing. Mama nak share dgn kawan2 bloggers, followers about my famili xpecially my kiddies... Kiranya bulan lepas mama berehat sekejap la... Now, I'm BACK!!!

Semenjak dah start keje ni, mmg x sempat langsung nak update. Mama selalu update kat umah. Tp sejak dah ada baby kecik, lagi la x sempat... pastu lately ni mama nyer route for broadband tu x bole pakai la pulak... lagi la x sempat. Hampeh tul...

Sekrg ni pun demam sedang melanda kat anak2 mama. Mula Batrisyia yg kena. pastu berjangkit kat Arissa & Haziq pulak... Adoi.... Bila malam, berlawan2 la adik beradik ni batuk... Pastu batuk come with pakej muntah la pulak. Yg itu mama x tahan. Dah la mama dieorg ni sorang2 dok sttlekan. Sekrg ni pun stil batuk2 lg. Aihhh... bila nak sihat ni? Get well soon my dear angels....

Citer raya pun x kuar from blog mamazana ni kan... Dah hampir basi dah... xpe..xpe... nanti mama wat entry raya ek...

Ok, mama stop sini dulu... nanti kita sambung next entry ye darling...

post signature

9 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

hohoho!! jgn lah brenti blogging :) semoga anak cepat sembuh semuanya, sama ngan amanda,demam batuk semua ada..

Fieza79 said...

jgn la berenti...baru nk folow citer2 ni...meh la kita aktif2 kan...best la nk kongsi2...

kita ari2 update blog...rasa syg je blog yg satu ni..hehe

adlin linda said...

'rindu kamu' juga mamazana! Hehe..wpun tau mamazana da lama x update, tp sy mmg sentiasa folo mamazana..

wan nurul hezrina abd halim said...

hye.comel2 ur kidz mamazana=)nnt follow blog nurul kalau sudi..bleh lebih mesra..nurulpun bru dlm berblogingnie..jgnla benti berbloging..hehe

mamazana said...

hi ieda...

amanda pun demam gak ye. musim dmm agaknya sekrg ni...

ok, mama x akan stop blogging t=& try to update every... mama cuba ek... kiss utk amanda.

mamazana said...

ye ke fieza...

ok..ok.. fieza punya pasal, mama akan cuba teruskan... heheheehe

mamazana said...

rindu linda....

mamazana said...

hi nurul... thanks sbb sudi follow. nanti mama singgah ke sana ye...

norihan said...

rindu jugak dengar cerita mamazana,cepat update blog raya ye..