Monday, August 30, 2010

@ Genting Highland

Salam semua....!!!

Hari ni dah masuk 20 Ramadahan kita menjalani ibadah puasa kan... Sekejap je rasanya...

Tahun lepas mama berpuasa di Jakarta. Dapatlah mama masak2 untuk juadah berbuka.

Tahun ni pulak mama dah kena panggil keje. Terpaksa berjauhan dgn en. suami.

Untuk juadah berbuka, biasanya mama singgah PaRam beli kuih muih. Kalau mama rajin, sempatlah mama masak satu lauk. Tp balik keje tu haruslah terus bersilat kat dapur.

Ok la, sume gbr2 kat bawah ni masa kat Genting last month... Mama dah upload kat FB. Cuma x sempat nak upload kat blog kesayangan mama ni je. Kebizian melanda daaaa.... Dah x bole nak update hari2 mcm dolu2... sob..sob..sob..

Layan la ngantuk dgn gabo anak kesayangan mama ni ye....

Wajah2 kesayangan hamba.....











post signature

6 comments:

Dee said...

seronoknya...lama x pegi genting..

Ena said...

ena suka p genting.. leh p main2 mcm budak2 time tu.. ;D

Wansteddy Tales said...

tiap kali nak naik gondola tu mesti xlepas. kdg tu pergi bawak adik2. masing2 dah besar. malu konon nak naik hehe

Putra Mama said...

amboi hepi nyer gi Genting.. ni yg buat trase nak gi Genting gaks nih.. ;)

ibu WaWa said...

bestnya gi genting.
baby boy pun dah besar ye. macam muka mama dia.

adlin linda said...

seronoknya gi genting. tambah seronok bila satu famili dapat join. Mesti meriah dan gamat!