Tuesday, November 2, 2010

Agar-agar PONDAN

Hahahahaaha... Tergelak besar masa mama nampak puding PONDAN ni kat Carefour Kuningan Jakarta tahun lepas. Tp rasanya mmg sedap. Kalau makan confirm x jadi awwww!!! Kalau en.hubby balik Shah Alam, mama mesti kirim 2,3 kotak...
Nak buat pun senang je... Budak2 pun suke...

Yg ni Mango Flavour


Yg ni pulak Chocolate Flavour

post signature

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

zana letak apa kat atas tu?

daia said...

aku baaru nak tanya soalan yang sama

mamazana said...

kat atas tu die punya sos vanila... heheheehe....

mamazana said...

daia, jawapan adalah seperti di atas... hahahahaha... sos vanila tu... sedap gak...

BIONIC WOMEN said...

macam best jer..braper sekotak nih???
agak2 kat sini ada ker??cantik warna dia..

mamazana said...

rasanya kat sini mcm xde brand PONDAN ni. nanti kena band... hehehehehehe....