Tuesday, January 4, 2011

Happy 1st Birthday Haziq Zafran

It's been a year already...


Alhamdulillah, today my handsome boy going to 1 yrs old...!!!
I still can't believe he is one already!!!

Actually, mama supposed deliver Haziq on Christmas 2009. Hohohohoho... Tp terover due 1 week la pulak. Maybe Haziq want to be a New Year 2010 baby kot... hehehehe...

Masih teringat lagi susah payah nak melahirkan Haziq Zafran ni. Mula2 kedudukan baby yg melintang. Pastu Doc decide nak suh mama ceaser tetiba x jadi pulak sbb baby dah pusing ke bawah. Then mama decide xmo induce & nak tunggu natural sign. Tunggu punya tunggu, at last kena induce gak sampai terlajak ke new year... hehehehehe...

Dear Haziq Zafran...

Mama, Papa, Kak Long Batrisyia & Kak Ngah Arissa love you so much!!! muahhsss!!!

We'll always pray that you'll be a good boy with a good health di dunia and akhirat... Ameen...

Happy 1st Birthday...


post signature

7 comments:

Nurhayati said...

happy birthday Haziq!!!
moga jadi anak yg soleh dunia dan akhirat.. dan semakin ensem yg bakal mencairkan gadis2 diluar nanti ahaks..

huish kejap je kan setahun.. giler fantas masa skang ni.

Wansteddy Tales said...

Happy Birthday Baby Haziq :D
Moga membesar sihat, bijak, ensom dan jadi anak yg soleh dunia akhirat... amin...

lily azliyana @ mama zara said...

Happy 1st Bday Haziq!!!btolla..cam cepat jek mase jalan tup2 haziq dah 1 year dah..hehehe..nway, dh makin terserlah muka haziq ikut muka cam mama die..=D

mamazana said...

hahahahahaha... mama x bole tahan bila baca statement mummy ni...

anyway, terima kasih ye mummy for the whishes. cepatkan masa berlalu. x lama lagi Aliah pulak turns 1...

mamazana said...

Thanks for wishes & doa ye auntie wan...

mamazana said...

Thanks auntie lily...

Haziq ada rupa mama dia ke? Tu x tgk dia senyum lg. Giginya besar betul. hehehehe.. Dgn telinga capang. Dah pandai jalan & memanjat. Lasak sungguh...

mrsharis said...

rasanya baru jer baca entry pasal zana bersalin ari tu. Tup tup dah setahun dh dia.. Hepi belated besday haziq..