Wednesday, January 5, 2011

Our House @ Jakarta

Last month, mama & anak2 gi bercuti ke Jakarta for 2 weeks. Dah lama we all x ke sana. Last time leaving Jakarta masa bulan puasa tahun 2009. Masa tu ada gempa bumi & mama preggy Haziq 6 mths. Masa tu mama amik cuti tanpa gaji and duduk kat sana sbb my husband keje kat Jakarta.

After deliver Haziq, mama dah start keje but my husband still di sana. Kiranya our relation ni like PJJ la (Perkahwinan Jarak Jauh). hehehehe...

Tahun 2009, we all stay at Sudirman Park Apartment. After leaving, papa dapat offer stay at Ascott. Besar mmg la besar tp nak buat apa sbb papa tinggal sorang2. Rasa sunyi je la tanpa suara riuh anak2. Cian....


Entrance


Living + Dinner area



Master bedroom

Princess bedroom

Bathroom


Kitchen

post signature


4 comments:

Ena said...

salam..

bestnyer cuti2..

Dee said...

cantiknya rumah..

Nurhayati said...

cantikla umah ni mama..
nak plak ada bathtub..wah heaven.. dah imagine dah diri berspa dlm tu haha

Nadia Abdullah said...

nice house