Wednesday, May 16, 2012

MamaZana @ 33 Yrs Young

Alhamdulillah, hari ni mama dah masuk 33 tahun. Nak tukar no pun x bole, still 33 gak. hehehehe...

Syukur sangat kepada Allah swt kerana masih di beri peluang untuk bernafas di muka bumi Allah ini. Diusia 33 tahun, mama dikelilingi 3 + 1 anak2 yang comel2 dan suami pun dah ada kat sini. Kami dah x duduk berjauhan. Itu yang penting. Anak2 seronok, mama pun happy... ;-))

So, petang tu mama n papa gi dating kat KLCC. Tanpa anak2. Dah lama x keluar berdua. Ni pun berdua dlm 3, 4 jam gitu. Hi tea di Coffee Bean.

Pastu kami pun terbang ke negeri Jopun untuk dinner sbb org dalam teringin nak makan Mee Udon. ;-)


post signature


4 comments:

MRS. K said...

hepy besday dear...

Afne said...

happy belated birthday

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Belated Birthday wishes. Hey we share same age..mine is 7th Nov..;)

mamazana said...

Thanks darling2 semua.... Muahs!!!