Monday, January 26, 2009

Penat sih..

Waduh... Udah brapa hari ya blognya nggak diupdate??
(minah indon mana la ni...hehehe...)

SIBUK + PENAT sebenarnya dan membuatkan mama xde mood nak update. Banyak tul report2 yang mama nak kena settlekan seblm nak handover ke Kak Yati, org yg akan menanggung segala keje2 mama selama 6 bulan ni. Cuti CNY ni pun mama kena dtg keje sbb nak check urgent workpaper for this Wednesday meeting. Adusss... Balik je rumah kena melayan anak dara 2 org tu pulak. Br nak bkk my lappy, diorg pun dok sama2 sibuk gak.

Packing pun belum lg ni. Nasib baik la we all nyer flight on 7th Feb. So still ada masa lg. Mama rasa x perlu la bwk bj banyak2 dari sini kan. Baju bdk2 bole beli kat sana je. Most important mama have to bring formula milk + diapers sbb td papa call bgtau susu and pampers yang bdk2 ni biasa guna xde kat sana. The best way, mama kena wat checklist la, apa lg yang perlu dibwk kan. Xde la tertinggal. hehehe..

8 comments:

mamazana said...

Papa, nanti sponsor mama g SPA ye. hehehe...

Dania's mummy said...

akak.. kitaorg g dulu la yer... kitaorg g tis friday subuh sepie,.... heheheheheeh

mamazana said...

ooo... x aci. dah g dulu. Xpe, dayah g survey kat mana tpt shopping paling best. Then recommend kat akak tau..

Selamat Berliburan!!!

YANI said...

bestnya...take care

Dania's mummy said...

ok kak... nanti akan sy note kan semua tmpt yg menarik.. senang la, nanti leh kirim2 brg...

mamazana said...

ok, no problem!!

:: AYU AYUMiE :: said...

hi mama...dok tmn pinggiran usj ehhh.... saya takder la dok situ.... tp anta anak kat babysiter kat situ... *baca dari blog Viruspadu... tu sajer gatal nk comment... hihihi

BigMouth said...

Hi Mamazana... ye ke, alang mmg tinggal kat USJ Pinggiran.. awk tinggal kat kawn yg same ke?