Tuesday, April 7, 2009

Dinner at Panini House

We all dinner kat Panini House. Ala2 western gitu. Actually x plan pun nak mkn kat sini. Bknnya apa, 2 princess pun mcm dah letih je sbb byk sgt main air kat swimming pool ptg td. But bcoz of papa dah promise nak bwk bebdk ni kuar & sebut je nak keluar, terus cergas bdk2 berdua tu.

Panini House ni br je launch.


Tempatnya pun selesa gak.

Beef Lasagna
Menu yg sangatssssss menggemukkanssss. But skali skala xpe kan... kan... hehehe....

Tandori Chicken Cheese

Smoke Chicken Sandwiches

Pasta Carbonara


Ice Chocolate

Carramel Latte


Kak long buat mcm restaurant sendiri je. huhuhu... Nasib baik x ramai customer.

Papa..., jom beli J.Co donut!!

Tadaaaa...
Baby donut for tomorrow breakfast.


post signature


4 comments:

Nurhayati said...

bestla tempat dia.. sangat2 cosy.. cantik plak tu kan.. baru best nak makan. =)


donut tu wat lapar la plak huhu

mamazana said...

mmg best!! kebetulan org x ramai pulak, lg la syok nak mkn...

Dania's mummy said...

jco donnut tu kat sinix de la yg kecik2 tu.. tp hari tu masa kat sana, dapat la merasa gak.. sedap sbb dia kecik2, sekali mkn jer.. kat sini da cari, tp x de la...

aimi @ kamalina said...

nampak best ni....