Monday, April 6, 2009

Lunch of the day

Entry kali ni ni, Mama just nak share lunch on weekend je. Masak simple2 je. Cdg nak kuar hari ni but papa kena g kantornya to settle his paper work. Kiranya menu last minit la ni. hehehehe... Lunch pun dah lewat coz nak tgu papa balik. But mama seronok sgt tgk papa makan dgn penuh berselera td walaupun lauknya sgt simple.

Lunch of the day...

Requested by lovely husband.


Sambal belacan


Alhamdulillah, kenyang we all tghari tu.


post signature

3 comments:

.: Leen-Wawie :. said...

simple2 pun nampak sedap.. menarik ikan goreng tuh.. hehhee...

mamazana said...

ikan gorengmkn dgn nasi panas, pastu ada lak sambal belacan, mmmm... lauk tu je pun dah kenyang kan....

Intanaziela said...

mama zana, aku nak TCS 03, bila balik sini lagi? nanti kasi no. account ke email intanaziela@yahoo.com, nanti aku kasi hp number aku, senang ko nak call, bila ko balik nanti :P

re: hubby aku attach dgn petronas carigali, base kat kerteh..