Tuesday, May 26, 2009

Majlis Cukur Jambul & Qeqah

Last Sunday, my sis wat majlis cukur jambul & Qeqah utk Mohamad Adam Haiqal her 1st baby yang my sis tunggu selama 11 tahun.

Alhamdullillah, majlis berjalan dengan lancar, hari pun x hujan but teramat la panasnya!!! Mama terpaksa bancuh air sebanyak 3 kali!!! Panas yg amat2 la.

Masa ni, Adam mmg betul2 letih. Bunyi bising mcm mana pun die x terjaga pun. Letih betul la tu... Kalau u alls nak tahu Adam ni br 2 1/2 bulan. Semangat kan.....

Amik gambar dgn Mak lang. Moga2 mak lang dpt baby boy ye!!!
Opppsssss......
Adam ni teramat la manjanya dgn wan die ni. Sume nak wat yg buatkan, dari mandi sampai la nak tido. Wan yg kena dodoikan. Die xmo kat mama die langsung!
Kesian Adam, ayahnye kena g kursus BTN.

Hensem!!!

Marhaban group




post signature


4 comments:

CuTeMiUt78 said...

wow.. cute la adam.. amboi group marhaban merah nya mak ngah

Nurhayati said...

debamnya Adam.. sangat comel.. besar gak yer.. takpe boy.. wah wah Mak Lang sibuk dukung Adam sampai lupakan Arissa kat sebelah tu.. dia jeles tak.. hmm slalu dukung Adam tu.. tak lama lagi kenan la baby boy.. hihihi pas baton kat mummy plak ek.

mamazana said...

CuTeMiUt78: merah kan... nampak la muda skit... hihihi....

mummy: mmg debab, kuat mnm susu.. Arissa sgt syg kat baby. Dlm satu hari tu, brapa kali la die dok cium siAdam ni. Dah nampak ciri2 kak ngah la. Cuma hari tu jeles skit, mood x baik.

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

mak aii...2 bln 1/2.. sihatnya badan.... geram tgk... ambik berkat ya... patutnya kita kena kongsi tips ni zana..sebab akak all boys..awak lak all girls.. hehehe...