Wednesday, May 13, 2009

Donatello Shoes House

After g FO Zenith, we all singgah ke Donatello pulak. Donatello ni diorg ckp local made punya. Ni kiranya FO yg last sbb after this we all nak balik apartment for check out.


We all just spent about 1 hour je kat sini... X puas betul. Mama just grab je. Kasut2 yg berkenan, xde size pulak. Beli kasut utk bdk2 berdua tu skali


Kasut Kak Long


Kasut Arissa

Kasut & sandal mama yg xde choice. Yg berkenan sume xde size..!!! Frust betul! Belasah je la... Janji murah!!! hihihi....

post signature

4 comments:

Ayumieza said...

salam mamazana lama dah nurul tak jenguk blog akak hehehehe bz lah akak sejak 2 menjak ni hehehehe...akak saiz apa???kadang-kadang naik hangin jugak bila brg yang berkenan tak der kan huhuhu...

mamazana said...

hi nurul.. bila x busy dtg singgah ye... kak zana size 6, 7 & 38. Mmg angin sgt bila kasut yg kita berkenan sizenya xde tau... huhuhu...

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

kasut2 kat donatello ni lawa2 kan?? kalau la akak duduk sana, mmg borong habis la..berkenan sgt tgk... ni sempat sambar 2 pasang je... tupun dah tak muat beg...

mamazana said...

cantik2 kan kak..zana pun sempat grab 2 je... yg minat sume size dah habis. huhuhu...