Wednesday, June 10, 2009

2009 Cute's Blogger Awards

Peraturan untuk menerima award ini ialah....

Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di bawah untuk diletakkan di blog anda.

Ok, done!!!

Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Got from Hidayah. Mother of 2 sweet princess, Dania & Alisya. Anak bongsu & anak perempuan tunggal. Sangat talkative. Mcm mana gaya die menulis, mcm tu la gaya dia bercakap... hihihi... Dulu Dayah ni suka scrapping, but sekrg dah ada hobi baru... menjahit. Macm2 yg die jahit. Dari baju anak2 sampai la ke beg!!!

Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

Fakta : Anak ke3 drp 5 beradik, married, have 2 princess, manja (sila muntah darah) hihihi... & tengah unpaid leave.

Hobi : Travelling, shopping, bloghopping, eating & collecting money of worlds.

Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

The Blogger Award Friendship goes to.....

honeylanz

Syasmeen

neezareef

Kak Tie

ikiqzana

ninie

Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan"anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

Okiesss... Done already!!!

post signature

9 comments:

neezareef said...

skang musim nk bg award tp kena tag

tp kan..sy dah buat la tag nih..huhu..aci x escape..

honeylanz said...

tq.soon has siap kan ;)

ikiqzana said...

harusku buat.. tungguuu.. hehehe...

haruan tasek said...

award pun ikut musim kan

mamazana said...

neezareef: selamat.... hehehe...

honeylanz: ok, no problem.

ikiqzana: buat.. jgn tak kak zana... hehehe...

haruan tasek: ada musimnya... mcm AIM..hihihi...

ninie said...

hai mama....tunggu yee....

mamazana said...

ok.. mama tunggu....

atie said...

Nama kaktie ke tu???Buat2 tak nampak lak, nanti akak buat yer

mamazana said...

ye kak tie, nama kak tie la tu... hehehehe....