Thursday, June 11, 2009

Your Hobby

Tagged from MummyZara.
Ampun ya mummy, dah lama tag ni mama perap, sekarang br la dpt buatnya. Bukannya apa, mama xde idea nak letak hobby apa kat sini. Mama nyer hobby collect money of worlds. Tp album sume ada kat Shah Alam. So, ni la hobby baru mama sejak duduk kat Jakarta ni. hehehehe... Lets we go...

The Rules


**********A title of your hobby**********
EDT or EDP

**********A brief story**********
Semenjak mama duduk kat Jakarta ni, suka kumpul perfumes & miniatures. Semua perfumes ni ada yang mama beli, gift from papa & presents birthday.

**********Photos support**********

So far, my collections are
EDP & EDT - Burberry (The Beat), Burberry (Summer), Clinique (Happy Heart), Ralph Lauren (Notorious), YSL (Young Sexy Lovely)

Miniatures - Burberry (Brit), Burberry (London), Burberry (Weekend), Hugo Boss (Femme), Stella (McCartney)

**********Tag others which you think might have an interesting hobby to share. Could be juz one person.**********

Hari ni mama sangat baik hati dan xmo tag sesapa. Ala, mama tahu u all punya tag assignment byk yang x buat lagi kan... kan... kan... hihihi.

post signature

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

banyakknya perfume..
fuh lega..x perlu jwb tag, kalo dak, peram lagi laa jwbnya...dah jawab semua tag zana yang lepas :D

Nurhayati said...

akhirnya tag yang diperam sudah masak..hihihi maceh yer buat..

wah bestnye hobby collect perfume.. menarik sungguh ni.. byk lak tu.. ni pregnant leh bau lagi ke perfume ;)

JIVEBUMZ said...

uihhh manyaknye perfume tu!!

mamazana said...

eliss, xde la byk.... hahaha...

wah.. assignment dah siap ek? nak kena g check ni. dah siap ni bole la tambah ssignment baru ye..?? hehehehehe....

mamazana said...

nurhayati: ya betul!!! udah masak tp masih ada lagi yg tgh dok peram tp x masak2 lg ha. hahaha....

bole bau lg ni mummy. bau benda2 nak memasak je yg x bole... alasan x nak masak latu. hihihi...

mamazana said...

jivebumz: ala dik, skit je tu... hehehehe...