Thursday, June 11, 2009

Amazing Blog Award

wHari tu singgah umah Kak Radiah, mama Putri Ezureen yg sweet tu. Tertarik dgn tag yg simple ni. So, mama bole la layan. Seblm nak amik award kat bawah ni, macam biasala, kena jawab tag dulu ye... hihihi.. Tp mama rasa soalannya mcm tag yg seblm ni je kan... So jawapan pun lebih kurang sama je la ye... Aci tak??? hahahaha.....





5 fakta pemberi award nie

1. Isteri kepada Edzri dan mama kepada sweet Puteri Ezureen.
2. Telah pun menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang untuk tahun 2004 pd tahun 2005.
3. Pernah menerima Anugerah Khas Naib Canselor pada tahun 2007 ketika mengandungkan Ezureen. Tahniah ye kak!!
4. Kak Radiah ni seorang yang sangat suka membaca, suka memasak dan mencuba resepi.
5. Sangat sayangkan hubbynya yang penyayang dan romantik walau pun hubby Kak Radiah sedikit 'berangin'..... ye ke kak???

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yang seterusnya

1. Belongs to Mr. Wan Zul & mama to Batrisyia & Arissa.
2. Suka masak sebenarnya tp malu nak tunjuk skill je. Alasan!
3. Bila free suka surfing & baca blog kengkawan.
4. Mama suka scrapping, tp x reti. Sapa yg pandai, tlg ajarkan leh tak???
5. Suka membahagikan org lain especially my lovely family ler...
6. Mama cukup x suka kalau ada org lain sibuk masuk campur urusan my famili tau.
7. Sangat mudah didekati meanings I'm quiet friendly. hihihi....
8. Kalau nak tahu. mama ni cuma ada lesen D je. Tp dah cekap bwk motor tau!!
9. Mama ni sebenarnya berangin & garang, tp bertempat la... huhuhu....
10. Mama suka sgt g melancong. Tp Malaysia pun x habis round lagi ni syg!!!! hahahaha....

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka...

Ok, sapa yg x dpt lagi award ni, jomla try wat tag ni. Sonang yo...
post signature

6 comments:

haruan tasek said...

award.... cantekkkk

.: Leen-Awie :. said...

waaa mama.. layan tag... dpt award.. glemer gituh..

mamazana said...

en haruan tasek, sila la amik...

mamazana said...

layan tag yg senang2 tu bole la leen... hihihi

Raja Radiah said...

haha..hubby akak 'berangin' kat 'samseng jalan raya' je...ya lah yang bawa kete mengada2 tu...pas tu main hon sesuka hati je..mau dia tak hangin....

mamazana said...

kak radiah: hahahaha..... nasib baik berangin kat samseng jalan raya... mmg patut la hangin!!