Friday, June 12, 2009

Award!!! Oh Award!!!

Wah... pagi2 lagi mamazana ni dah gantung awards!!! Got from kak Radiah sbb jd follower die. Bestnye, kak Radiah bg 2 awards sekali! Thanks again Mama Ezureen...




To all my followers, my silent readers & sesapa yg singgah ke mari, dipersilakan la amik award2 ni & gantung du rumah anda ye... Jgn malu2... hihihi...


Dan awar ni pulak from Ibu Amirul sbb vote for Amirul yg tembam dlm contest ari tu.

post signature

4 comments:

Nurhayati said...

baru je tempek award.. dah ada lagi hihih maceh mama =)

mamazana said...

hehehe.... sementara dah jumpa hammer tu, tempek skali award mama ni ye... hihihi..

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

eh..akak ada follower awak apa..hehehehe..ni kes tak malu nak angkut award la ni...hihi..TQ..nanti akak gantung yaa... :D

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. mekacih ya sudi ambil award tu.. okies nnti kita ambil 2 award tu ya