Friday, June 12, 2009

Missing Lynx & Dragonball Evolution

Semalam budak2 kan demam. So mama layan diorg dgn citer Missing Lynx ni. hihihi....

Citernya bole la tahan. Cuma bebudak ni x brapa nak faham sgt. Cepat boring. Mungkin x sesuai dgn age diorg kot. Lain la kalau tgk Madagascar ke. Boleh la joget2. hahaha....



Pastu papa pulak layan citer Dragonball Evolution ni. But papa frust sgt sbb citer dlm movie berbeza betul dgn citer dlm cartoon. Bagi yg follow citer dlm cartoon tu mungkin la tahu kan. Tp bg mama yg x tahu ni, rasa mcm biasa je ler. Movie ni diarahkan oleh pengarah Steven Chow tu. So, u all tahu la kan, mesti byk action terbang2 & letup2 gitu. Mama layan je.... hihihi...

post signature


6 comments:

haruan tasek said...

best tak dragon ball tu....

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

tak pernah tgk la citer ni..tapi esok nak bwk bdk2 tgk monsters vs aliens... :D dah nak habis tayang baru nak tgk..

mamazana said...

haruan tasek: my husband kata x best langsung! lain dgn citer sebenar.. hihihi...

mamazana said...

hi kak aimi.. lama x dgr citer. sibuk ye... oh, sekrg ni wayang monster vs allien ek? leh la suruh papa cari citer ni... sini byk pirate... heheheh...

.: Leen-Awie :. said...

tu la.. hb pun dulu kemain layan katun dragonball tuh.. siap donlod lagik semer part... pastu bila kat movie alamakkk... mmg frust!

mamazana said...

ooo.. en awie pun rasa frust jgk.... samala dgn mr. Hubby tu... muehehehehe....