Wednesday, July 29, 2009

Flying to Jogjakarta

We all nyer flight ke Jogjakarta lebih kurang pukul 6.00 pagi. So, kena la kuar rumah pukul 4.00 pagi. Subuh di airport je. Kesian kat budak2. Tgh sedap2 tido dah kena kejutkan. Nasib baik la diorg x banyak ragam pagi tu.

Masa ni dalam pukul 5.30 pagi kot. Hari gelap lg.


Time ni dah sampai kat area Jogjakarta. Rasa jakun kejap bila tgk gunung2 berapi ni. Macam terapung2 je kat atas awan.

Inilah Gunung Merapi yg meletus tahun lepas. Rasaya ramai juga yg terkorban.

Suasana pagi di Jogjakarta. Kabusnya tebal sungguh!!!


Alhamdulillah... Dah sampai.
My Lovely Famili

Nampak macam lenggang...

Lepas tu.... ha, amik ko.
Masa naik teksi ni, mama rasa risau sgt sbb supir ni bwk laju!!! Lebig dahsyat supir kat Jakarta tu. Lubang pun main langgar je. Brapa kali mama dok jeling kat Mr. Hubby. Pastu papa pun bgtau... "Pak, bwk perlahan dikit ya... Ibunya lg hamil..." hehehehe...


post signature


8 comments:

hajarus said...

uuissshhh... betul la xbaik untuk kandungan... habis bapak tu bawa slow tak pastu mamazana...?

honeylanz said...

cantiknye scenery gunung berapi tu..berkabus!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah, dah speaking indon gitu yaa pak :)

neezareef said...

cantek tgk awan..

mamazana said...

hineylanz: mg cantik... jakun kejap..

mamazana said...

hajarus: dah kena sound,br la nak slow.. hehehe...

mamazana said...

elissmie: bkn bapak aja... ibunya juga bisa... hahaha....

mamazana said...

neezareef: cantik... cantik...