Saturday, October 31, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL ~ Sticky Mode

Wah... Lately ni, bersemangat betul mama nak join contest kan... Bukannya apa, saja nak memeriahkan suasana. Kali ni mama nak join ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL anjuran SMILEYKIDZ.


Hadiah yang ditawarkan adalah merupakan Outdoor fotografi selama 1 jam danVoucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50
Tarikh tamat online contest ini ialah 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.
Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.


****************************************
Disebabkan mama ada 2 princess yang layak masuk contest ni so, mama pun hantar 2 penyertaan sekaligus. hehehe....

WAN NURBATRISYIA SAFIA
4 TAHUN 7 BULAN



This pic just to interframe... hihihi...


WAN NURARISSA DAMIA
1 TAHUN 9 BULAN



Also just to interframe.....

post signature


6 comments:

CuTeMiUt78 said...

good luck ya.. kesemua gambo cute sgt.. kita pun tgh duk fening ni.. nak hantar gambo mirul

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

n.u.r.u.l said...

montelnye batrisya....dia minum susu apa ek...good luck.

mamazana said...

rina, saja je masuk contest ni. nak memeriahkan contest je...

mamazana said...

nannoor, thanks for review...

mamazana said...

nurul, batrisyia ni mnm susu DUMEX 346 je... hihihi...