Tuesday, November 3, 2009

Yummy at Baskin Robbins

Last Saturday, papa bwk kiteorg g Mid Valley tgk Cat Exhibition. Gbr x sempat nak transfer sbb sumenya kat dlm Mr.D90 tu.
Lepas dah tgk Cat Exhibition, gi lunch kat food junction je. Lepas lunch, pusing2 kat bawah tu pulak. Kak long tetiba request nak makan ice-cream. Kat ruang tengah tu nampak la ramai org dokm beratur kat Baskin Robbins. Rupa2nya every 31st in month ada discount 31% that they called Destination 31 Flavour Of The Month 31.



Papa tgh melayan anak daranya.


Ramai kan. Kena amik no. We all nyer no 352.

We all amik flavor Chocolate & Baseball Nut.


Kesian Arissa. X dapat join . Tido lagi sedap!!!



post signature


9 comments:

ikiqzana said...

mmg sedap ais-cream baskin robbins ni.. anak2 yg paling suker.

Alimaz-Kembara Terasing said...

nak cikit ais krim tu...

Nurhayati said...

mmg setiap 31hb dinanti2kan oleh kami jua..

zety said...

sedapnye,saye peminat perisa pecan peanut tuh,nyum2

mamazana said...

kak zana kalau nak tahu batrisyia ni mmg suka sgt mkn ice cream... hehehe...

mamazana said...

alamak... dah habih la.. cuci mata je la ek.... hihihi...

mamazana said...

actually mama x tahu pun every 31st ada disc 31%. ketinggalan betul we all ni kan mummy...

mamazana said...

sedap kan zety... tp mama ni suka coklat je, dah x pandang lain dah... hahahaha...

Hubby said...

Balik nanti kite beli lagi ye syg.....Best betul tgk Kak long mkn....semangat....