Tuesday, February 9, 2010

Calamine Lotion

Firstly, thanx to all mommies out there yg sudi share ngan mama pasal rashes Haziq tu. Mama sgt2 menghargainya!!! Luv u all... muahhh...

Well, semlm mama gi klinik Dr. Rosli sbb x sanggup nak tgk my boy tu dok kegelisahan menahan gatal kat muka dia. Kang dibuatnya dia melalak tgh2 mlm kang, sapa yg susah? Mama gak yg susah hati. Doc bg mama ubat ni.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

CALAMINE Lotion

Lotion ni telah membuat rashes ni kering & kulit anak mama jadi huduh la pulak... Xpe la nak... Nak sihat kena la buruk dulu. Pas ni encem balik. Ayat nak sedapkan hati mama je ni... huhuhuhu...


See... Ada perubahan skit kan... Doc kata kalau dlm 2,3 hari still x hilang, kita cuba lotion lain pulak... Hai.. jd bhn ujikaji pulak anak mama ni...

post signature

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mcm my nuha jugakla..pelbagai lotion doc bg, last2 ubi kayu jugak yang jadik.hahaha.

honeylanz said...

harap pas ni okla... kn sapu se nipis yg mungkin kan?

ita PLK said...

weh,aku rasa anak iza,thepinkstilettos tuh penah kena mcm ni.rasanya dia punya remedy dia pakai angel balm lotion.organic tuh,lagis bagus la.yang tu ada jual online.

Hubby said...

my boy.....iskhhh...iskkhhhh.....

Zulaikha Mohamad said...

U can try Earth Mama Bottom Balm also.. can buy at TheLilCaliph.com .. dulu my baby penah ade rashes mcm ni, and i sapu skali je, Alhamdulillah hilang.. balm tu bagus coz semua bhn organic, takde chemical at all.. :-)

Intanaziela said...

beb, cuba bio oil...aku guna kat hadif, ok la pulak...