Monday, May 31, 2010

Celebrate Mama @ Concorde

Citer dah basi... ahaks..
Hari ni Mama dah 31 tahun 2 minggu 1 hari pun.
Mood rajin, baru nak publish. x kisah la kan.. kan.. kan..

Lepas dah bwk my kids berjalan2 kat Tasik, papa ajak dinner kat Concorde. Lepas sembahyg maghrib kat situ, we all pun gi la kat coffee house. Rupa2nya nak celebrate besday mama. heheehehe....

Mama yg dah 31 yrs....




Dalam usia 31 tahun, mama dah ada 3 kids.
2 gurls + 1 boy

Lovely hubby...
love u so much dear!!!


Buruk perangai!





Thanks papa sbb belanja + celebrate besday mama....

post signature


6 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah meriahnya celebrate berlima ... heppi bestdayyyy ;-)

zZana said...

happy birthday mamazana..kita ada email tanya pasal bengkung, do reply okay. thanks

Nurhayati said...

seronoknye mama oi.. dapat celebrate ngan orang tersayang mmg yg terbaekkk kan. tak kisah la kat mana. umur dah 31 dah dapat 3.. yati ni nak masuk 31 baru nak masuk 2 huhuhu lambat sudah ;)

ikiqzana said...

hapi belated besday zana.. wahh.. seronok dpt selebret gan keluarga. sedap makanan kt situ.

mamazana said...

Diana, thn lepas berempat, tahun ni berlima pulak.. hehehehe..

mamazana said...

thanks zzana... zana still mencari bengkung tu.. dah jumpa nanti zana sms