Monday, May 31, 2010

Jalan2 @ Tasik

Mama dah lama x bwk my kids gi jenjln kat Tasik. Maklumla, sekrg ni byk sgt penyakit. Tu pasal la mlas nak bwk diorg gi tpt yg ada big crowd ni. We all gi tasik ni pun dah lewat gak. Last minit nyer decision.

Actually, citer tasik ni dah 2 weeks ago. Hari ni br mama rajin nak publish. Gbr pulak dah lama upload tp dok diam2 kat posting box tu.

Tgk la bdk berdua ni. Bila dah terlepas, mcm ni la jdnya. Happy semacam!!!
Nama pun budak2 kan...

Sib baik Haziq kecik lagi. Kalau tidak sure happy mcm kakak dia..

Posing sat....


Baaaaa...cak......


Haziq senyum2 tgk apa tu sayang???

senyum lagi..... mama like this pics...

Dah kurus kakak kecik ni kan???



mcm2 pose!

another pose...

muahhhhhssss!!!

Kak long yang mmg suka berposing...






Ada citer sbnrnya.
Anak2 mama mmg teringin nak naik buaian ni tp parents bdk2 yg tgh naik buaian tu wat x tahu je... xde perasaan nak suh anak diorg rotate dgn anak org lain pun. kalau bole dia nak anak dia main sampai malam. kiranya buaian tu mcm dia punya le... Ada satu mak tu pulak makin kuat dia hayun buai anak dia. Geram je mama tgk... Sib baik la my gurls ni x meronta2 nangis nak naik. Kesian gak tgk diorg sabar je tunggu bdk2 tu turun... tp sampai ke senja pun wat x tahu gak... Teruk betul mentality mak bapak bdk2 tu!!!

Last2 Batrisyia main benda alah ni je.... jadila kak long...

Lepas jln2 kat tasik, papa ajak dinner kat Concorde. Mmmm..... papa nak belanja ke?

2 comments:

ayah,ummi, farish said...

suker tgk gmbr tu...best ekk,bwk anak2 berjalan

mamazana said...

sekali skali bole la bwk outdoor. bknnya apa,sekrg ni kan byk betul penyakit. takut la ummi..