Monday, May 24, 2010

Cocoa Collagen Power Plus

Morning darlingsss....!!!!

Before ni mama pernah wat entry pasal Kembalikan Keremajaan Wanita kan. Hari ni mama just nak share + review tentang kehebatan produk Cocoa Collagen ni. Bknnya apa nak ajak kwn2 mama xpecially my closed friends, officemates untuk merasai kehebatan produk ni.

So far, mama dah minum cocoa selama 4 bulan (4 set). Selalunya mama minum setiap hari waktu pagi. Mama start mnm cocoa ni since berpantang given birth Haziq. Memandangkan masa tu mama terpaksa berpantang tanpa en hubby, pastu masa berpantang pulak kena uruskan sendiri anak2. Macam xde rupa org berpantang je. huhuhuhu...

But i'm noticed bila mama mnm cocoa ni, badan mama jd kuat, bertenaga, x mengantuk langsung. Pernah satu hari tu mama terlupa nak mnm CCP ni. Nak tahu apa jadi? Mama rasa letih sangat. X bertenaga dan asyik menguap nak tido je. Mama x tipu... Serious talk ni...

So, pada kawan2 mama yg berminat, just pm at FB, emel, sms or call kat mama kalau nak rasa Cocoa Collagen ni. Price is RM55 of 3 box. 1 set 30 sachet (3 kotak) cukup untuk sebulan. Produk adalah HALAL itu yg penting. Then, ada keulusan drpd Kementerian Kesihatan. Cocoa Collagen nie nie rasa mcm mocca drink ( chocolate + coffee). Mmg sedap!!! Untuk mummy yg tgh pregnant kena tunggu pas bersalin dulu tau baru leh ambil CCP nie. Time period pun boleh minum CCP. Untuk mummy yg tgh breastfeed pulak jangan risau. Boleh minum CCP nie coz mama pun BF kan Haziq gak..



Cocoa Collagen Power Plus mengandungi
Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.
Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan
Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

Kebaikan dan khasiat:
Membantu mengimbangi hormon
Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
Melambatkan proses penuaan
Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Memberikan tenaga
Membantu mengurangkan keguguran rambut
Melancarkan peredaran darah dalam badan
Mengimbangi berat badan
Meningkatkan daya penghadaman
Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini.


TESTIMONI DARI PENGGUNA COCOA COLLAGEN
mama C&P frm blogs

1. Salam Kak.... Cocoa Coll tu memang power la kak... sedap pun sedap. Hubby pun cakap breast saya dah rasa pejal... sukanya... Tuttt pun dah ketat....saya suka, hubby lagi suka.. x menyesal le saya minum CCPP ni... Kepada wanita2 kat luar sana cubalah.. x menyesal... Suami2 pun boleh beli, pastu hadiahkan utk isteri... sama2 untung.... utk kebahagiaan rumahtangga...

2. ah kak ni dr smlm dok gelak je koje nye.... ni nk gelak lg.... betul..betul..betul.... hakikatnye jugak... akak ni dh anak 4 dik non... mmg cam anak dara gitu... sabor je... hari2 mesti MAUUUU standby...

3. salam kak...... hari ni baru berkesempatan tuk saya tgk2 kedai akak......saya nk bg testimonial ni....... 1. cocoa collagen tu mmng manteppp abis la kak..........last week saya jumpa kwn yg dah berbulan2 tak jumpa so dia kata ............WAH !!!!! AKAK SKANG BODY BERTAMBAH SEKSI WOOOO..........dia tgk tang punggung ....dulu tak naik cam ni......hehehehhe......tp rata2 kalu jumpa member yg dah lama tak jumpa mesti ckp tang tuuu.......ALHAMDULILLAH......mmng serasi la......kalu breast lak mmng terletak je........yg paling best hubby la.....suka sgt tgk pubahan anom.........

4. cocoa collagen nie kalau nak minum selalu pun boleh , sebab dia minuman kesihatan, tapi tak cukup sebulan la, kalau bajet lebih boleh la kan, tapi lin memang tak sangka la result dia memang mengancam, dia mengancam lin sendiri, sebab my darling tak nak lepas kan lin, 'hari hari mau', ape lagi layan jela. bukan main2 tau kenyataan...

5. BETUL...BETUL...BETUL ( macam upin n ipin)......hehe....nak bg Testimoni gak....kat sini husbend tak baca takpe....husbend pun cakap 'tutttt KETAT...mcm anak daraa...(hakikatnye anak dah 2) he..he..he........pada yg belum try, CEPAT! CEPAT! TRY!

6. Salam ..Mmg best la cocoa collagen ni.. Thanks la sbb rekemen.. Hubby i kata breast nampak pejal jer.. N he love it.. Mmg ada perubahan dia kata.. So mmg bgsla..

7. salam sis,nak gak bg testimoni psl cocoa collagen.Cocoa collagen memang superb!Dah abis 1 ktk breast memang bulat and pejal..Nmpk cantik....suami ape lagi hem..hem...la... rugi sapa x testing lagi..harga pun murah....

8. akak .... nak bagitau sikit pasal cocoa coll. mmg best...breast and punggung kita mmg berbeza, breast besar and bulat, punggung plak mmg akan jer, shape cantik...kulit muka tak berminyak lagi tau..kalau dulu, boleh guna tuk goreng ikan..yang best nya, rambut tak berapa nak gugur...mmg best lah, cocoa coll. ni yang suka mmg tuk dalaman and luaran...nanti akan sentiasa repeat order tuk cocoa coll. tungguuuuuuuuuuu yer ...

CARA PENYEDIAAN TUANGKAN SATU SACHET "COCOA COLLAGEN POWER PLUS" KE DALAM SECAWAN AIR PANAS (150 - 180ML), KACAU DAN HIDANGKAN. BOLEH JUGA DI HIDANGKAN SEJUK. DI AMBIL 1 SACHET SEHARI SAHAJA.


post signature

5 comments:

Siti said...

bab montok payudara tu siti suak..lepas nyusu wafi nak la ambik.

mamamiya said...

salam..55 hengget utk 3 kotak?murah tuh..kos post bape?

mamazana said...

betul siti... dah montok sikit. tgh BF pun bole sbb mama pun fully BF Haziq...

mamazana said...

ye mamamiya... reganya RM55 for 3 boxes excluding post. for post charges is RM8 coz kotak tu beratnya dlm 1kg...

adlin linda said...

wah teruja gak membaca testimoni2 tu. maklumla sy ni da beranak tiga, tu yang xnk ketinggalan gak. ditambah plak bekerja, so balik mmg da penat la. mmg tgh cari produk yg sesuai tuk tmbh energy. saya rasa nk order. boleh order direct ngan mamazana ke? boleh emel sy maklumat? (sbb tkt x smpt jengah blog)
rohalinda@mkm.edu.my
tq!