Thursday, May 27, 2010

SHAKLEE Set B (with Alfalfa : Breastfeeding Set)

Alhamdulillah, mama masih fully BF Haziq.
Hari tu mama ada singgah blog Afne. Dia ada mention pasal dia order produk Shaklee utk increase breast milk.

So, mama pun gi la skodeng & terorder Set BF ni dgn kak Norita. Mama order melalui telefon je then terus wat payment on Tuesday. Semalam dah sampai pun... Pantas sungguh service kak Norita ni... hihihihi... Mekacih ye...

Parcel yg paling cute pernah mama terima...

Buka je bungkusan parcel tu dpt ni. Owhhhh... in small container. Very cute!!!

Dlm container ada.... Set B (with Alfalfa : Breastfeeding Set)
B - Complex, Vit - C, Vitalea & Alfalfa

Selain set B (breastfeeding set) ni, ada byk lg set2 lain (optimum set, confinement set, skin care set, feminine set.. mcm2 lg adaaaaaaaa)

utk maklumat lanjut (byk info regarding breastfeeding) blh klik ke
Better You Better World
kak norita di 012-8535689
nnorita78@yahoo.com
addinnasa@gmail.com


5 comments:

hajarus said...

wow kiutnyer ;d

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bagus lah masih bf.me pun masih bf nuha jugak tapi mlm ajer laa.hehehe

mamazana said...

kiut kan hajar...

mamazana said...

nuha dah nak maasuk 2 yrs kan? still bf lagi ye? xpe, as long ada susu x salah kan..

Anonymous said...

nk tny..yg akak mkn set b tu bkesan tak..yg rm80 tu ke?byk x susu lps tu nurzai_eiza@yahoo.com