Thursday, June 10, 2010

CCP - Review

Before this, Mama dah pernah wat entry pasal kebaikan CCP ni kan.



So, pada kawan2 mama yg berminat, just pm at FB, emel, sms or call mama @ 0192262274 ye. Price is RM55 of 3 box (postage-RM8). 1 set 30 sachet (3 kotak) cukup untuk sebulan. Produk adalah HALAL itu yg penting. Then, ada keulusan drpd Kementerian Kesihatan.

Cocoa Collagen nie nie rasa mcm mocca drink ( chocolate + coffee). Mmg sedap!!! Untuk mummy yg tgh pregnant kena tunggu pas bersalin dulu tau baru leh ambil CCP nie. Time period pun boleh minum CCP. Untuk mummy yg tgh breastfeed pulak jangan risau. Boleh minum CCP nie coz mama pun BF kan Haziq gak.


post signature

4 comments:

Dee said...

ni utk diet ke apa?

Emy Omar said...

CCP tu untuk kesihatan ye Zana??

mamazana said...

kak dee... bkn utk diet. just supplement drink je..

mamazana said...

CCP ni zana dah consume since confinement hari tu. sgt berkesan pada zana yg penat jg anak ni...

emy minat tak?? kalau minat sms mama ye...