Wednesday, June 9, 2010

I've Got This....

After penat cari parking at Genting Highland tu, en.Hubby decide to drive straight balik umah. Sampai umah papa terus mandikan n siapkan anak2. Mama mmg suka papa ada kat umah sbb dia take over sume keje mama..... Syorgaaaaa.....

Malam tu papa bwk we all gi makan kat Subway at Shah Alam Mall. Before gi makan, my hubby ajak singgah sini jap. Owh... ada sale... Papa sorang2 yang masuk kedai tu. Mama pulak just dok kat luar tgk budak2. My hubby ni mmg suka singgah kedai2 gini.

Tunggu punya tunggu kat luar kedai, tetiba my hubby called my name suh masuk jap. Dia suh try Diamond Ring rupanya. So, ini la pilihan dia.... As gift sempena 6th Anniversary sbb x gi celebrates mana2 tahun ni.... lalalalalalala....

Diamond Ring
GIA Round Solitaire

Kita close up skit.... hehehehe....

Thanks dear.... Rasa mcm br nikah je... hehehe....
LOVE U FULL!!!
*
*
*
Lepas dah beli Diamond Ring, baru gi makan kat Subway....Gbr pun mama x sempat nak snap sebab asyik senyum je.... hahahaahhaha....So, mama pun cilok pics sandwiches yg besar gedabak tu kat googles jek erk.

pics from googles

post signature

12 comments:

wan sujaihah said...

alahai loveling nyer...upah bersalin ni :)

Dania's mummy said...

syokkknya.....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

cantiknyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bling..blingggg ;-)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

so sweet...cantik..

Nurhayati said...

mama!! cantiknye diamond ring tu.
mummy plak yang terharu dan tersengih camne.. hihihi

mamazana said...

upah bersalin?? kekekkek... kelakar la wan ni...

upah sbb jg anak sorang2 kot....

mamazana said...

manyak syiok!!!!

mamazana said...

lip lap lip lap diana....

mamazana said...

cantik ye ibu?? nanti mtk kat ayah tau...

mamazana said...

alamak... mummy dah sengih2, mama ni lagi la....

en. hubby kata x mampu nak beli yg high carat tu... solitaire kecik je.. but i'm still appreciate it...

adlin linda said...

x mampu?..huish..tu pun da cukup cantik n comel..org kata.."less is more?" lebih kurang camtulah..hehehe..

mamazana said...

alhamdulillah linda... ada rezeki lebih bln tu.. hehehehe...