Tuesday, June 8, 2010

My Saturday....

Hi darlings....

Still in holiday mood??? Mama pun in mood holiday, but x bole cuti. Kalau cuti pun nak gi mana? en. Hubby dah balik Jakarta. isk..isk..isk...

Anyway, last Saturday is my 6th anniversary. X celebrate kat mana2 pun. Bila check hotel, sumenya full. Maklum la, school holiday. Mama pulak x booking awal2... May bad...

Mcm last year, we all celebrates kat sini. Sgt best!!!

Tp ptg sabtu tu, lepas lunch mama ajak papa gi naik Genting. Sib baik en.hubby ok je... Sampai KL, cuaca sgt baik. From NKVE dah nampak puncak Genting dgn jelas... en. Hubby sgt la xcited sbb bole snap pics with Mr.D90 dia tu...

Sampai kat Karak, keta punya la banyak. Most of them are Singaporean... Sampai puncak Genting lagi la penuh sampaikan parking pun xdak!!! Aiseh... biar betul. Baru plan nak bwk bdk gi main indoor theme park at First World.

Pusing punya pusing, still xdak parking... Nak dekat 1 jam gak la kiteorg terperangkap nak cari parking. At last, papa diorg decide nak balik sbb dah penat dok pusing2 gitu je. He promised to my gurls, next time kita dtg lagi. Batrisyia dah merajuk2, muncung2 mulut dia. Next time kita kuar pagi2 ye kak long... Cian kat dia...

post signature

8 comments:

Emy Omar said...

alahai sure the kids frust kan..tapi tu la weekend memang la ramai Singaporean kat atas tu nak2 pulak public holiday hari tu kan..takpe next time naik ke puncak lagi ye keluar awal2 time tu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tak pe...next time boleh datang....dekat jer kan....

tapi sure anak2 frust menonggeng kan..

ibuaries said...

weekend mmg ramai la pegi situ...kalau nak gi kn kuar awal2 pg. sian kak long...x pe next time papa kan dah janji nak bawa pergi lg :-)

wan sujaihah said...

emm saya dah kena cam akak..tip nyer kan jangannnnn pegi time cuti sekolah...memang sesak kak

mamazana said...

emy, kak long yg paling frust. actually x rancang nak gi pun. last min nyer decision.

mamazana said...

betul tu ibu.. next time bole dtg lagi kan...

make sure kena kuar pagi2 skit...

mamazana said...

bole xde parking siti... letih kiteorg pusing2 cari parking kat situ tau.

mamazana said...

x sangkan pulak ramai yg dtg. agaknya kat s'pore pun tgh school holiday gak kot..